2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 18 de desembre de 2021 "Resum de la presentació de l'agenda Llatinoamericana"

  - Bon dia i ben trobats, arriba la colla dels Amics i Residents a Arbúcies...
Aquest cap de setmana, tindrà un color molt solidari, tindrà el bon color clar i diàfan de la Marató de TV3, dedicada a les malalties mentals, cosa que també farem a Arbúcies amb el teatre solidari el diumenge. Malauradament la salut mental ha estat protagonista aquests dies, primer amb el suïcidi de la Veronica Forqué, coneguda actriu de cinema i teatre, i d’altra banda el ex-agent de seguretat privada que va ser provocar un enfrontament i posterior tiroteig amb companys i policia, segons es veu perquè l’havien acomiadat. Les malalties poden ser de moltes menes, no sabem si aquest ex-membre de seguretat en pateix alguna, però sembla que les mentals no compten gaire, però ja veiem que poden tenir greus conseqüències.
-Encetem contingut més positiu amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies, i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

 -A la Secció, tindrem la col·laboració d’en ...Joan Garcia amb “Al dia amb la policia”. La crònica dels successos i les recomanacions de seguretat són el seu tema. Aquest cop centrat a explicar quins diferents cossos actuen a Arbúcies habitualment.
-Seguim, amb les cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.

-A l’entrevista... Tornem a no tenir entrevista. Avui oferim un resum de la presentació de l’Agenda Llatinoamericana a càrrec de Jordi Pujadas el passat 9 de desembre i de la posterior xerrada sobre l’economia del bé comú, un nou model d’entendre l’economia més sostenible i just.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada