2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de desembre de 2021 "Entrevista a Ramón Espígol"

 - Ben trobats, arriba la colla dels Amics i Residents a Arbúcies...
Ja hi tornem a ser, xapats, capats, en grups petits, aforats amb poca gent, i amb el certificat a l’abast. La vida. Quan menys t’ho esperes el virus va i te la juga. Només una cosa positiva, un cop acabada aquesta merda de pandèmia, serem tots experts en pandèmies, testos PCR, antígens o sistemes de ventilació. Bon Nadal a tots.
(comentari..)
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana sabrem més de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en ...David Merino, la darrera del 2021 parlant de “Vida i Fauna”, la seva especialitat. Després seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència, presentades per l’Anna Garcia. 

-A l’entrevista...tenim els premis Catalunya-Barcelona Selecció, que han escollit l’oli elaborat a Arbúcies (OVA), “oli de varietats antigues”, com un dels 5 escollits a ser el millor de 2021. Ramón Espígol ens explicarà com ha anat aquesta experiència, que suposa una bona empenta promocional de cara al futur de la marca a casa nostra.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada