2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 4 de desembre de 2021 "Entrevista amb la Cristina Ribot i en Jordi Tura sobre el pintor Anglada-Camarasa"

- Després del “Compàs de cobla” amb Jordi Canaleta, arriben la colla dels Amics i Residents a Arbúcies...Tenim cap de setmana llarg, amb el pont de la constitució, temps suficient per preparar-se en vista a les ja molt properes festes. I amb fira a la vista, la del tió que animarà Arbúcies avui i demà...
-Comencem amb la previsió del temps amb Xavier Soler i la Secció amb...en Nelson Paz
-Tot seguit, les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
-A l’entrevista, ...parlarem de l’exposició dedicada a Anglada Camarasa, pintor de finals del segle XIX i principis del segle XX, poc ponderat però molt important i que va tenir una relació especial amb Arbúcies. Avui desvetllarem alguns secrets del personatge i del que trobarem a l’exposició.
- I tancarem paradeta amb el mini espai per repassar les activitats destacades aquests dies de cap de setmana, que anomenem “Les recomanades” amb la Marta Rúbio.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada