2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 2 d'abril de 2022 "Entrevista a Quim Mateu - El Combat d'Arbúcies"

- No ho hauríem dit mai, veure estanteries dels supermercats buides, cues posant benzina barata. Una mena de histèria latent col·lectiva que ens fa actuar d'una manera instintiva contra una por poc meditada. Actuem com un remat que no veu més enllà del turó del costat.

-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix el pronòstic per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana més coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en ...David Merino, que per fi ens visita, després d’endarrerir una setmana la seva presència. Vida i fauna és la temàtica sobre la que ens parla en David.
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia. 


-Amb motiu de la commemoració del Combat d'Arbúcies, a l’entrevista...Quim Mateu, tècnic del Museu Etnològic del Montseny, ens explicarà com es desenvoluparà aquesta activitat i també algun episodi en la època del combat.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada