2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 14 de maig de 2022 "Entrevista als responsables de l'Associació de Jubilats d'Arbúcies"

 Anem per feina. Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en ...David Merino amb “Vida i Fauna”. La secció que ens desxifra les claus de la reproducció de les espècies.

-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
-A l’entrevista...tindrem a una representació dels responsables de l’Associació de Jubilats d’Arbúcies i de l’Ajuntament (Lluís Danís, Manel Serras i Tere Recarens), que el proper 22 de maig inauguren la nova seu de la llar de Jubilats. Parlarem del nou equipament i de l’impuls que això pot suposar per la nostra comunitat més veterana.

 - I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                         Clica per escoltar la primera part del programa

                                         Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada