2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 21 de maig de 2022 "Entrevista els alumnes de batxillerat guanyadors dels premis pels seus treballs de recerca"

 - Bon dia, com esteu?. Tenim un cap de setmana “mogudet” i ple d’activitats al poble. Tenim portes obertes al museu de la Gabella, el festival del Club patí Arbúcies aquesta tarda, la festa “Remember” per la nit organitzada pel comerç d’Arbúcies, i la inauguració de la nova llar diumenge. Moltes activitats que no ens podem perdre...

-Encetem contingut, i sempre amb la previsió del temps... La veu i la paraula de Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració de l’Anna Garcia oferint el recull de les xafarderies de famoses i famosos de les darreres setmanes i també el seu habitual espai amb cançons dedicades de la nostra audiència cada setmana.

-A l’entrevista... tindrem els alumnes de batxillerat guanyadors del premis i el reconeixement de l’Ajuntament a la tasca feta en pels seus treballs de recerca, acompanyats per la Sílvia Carbó, directora del Institut Montsoriu.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                     Clica per escoltar la primera part del programa

                                                      Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada