2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 28 de maig de 2022 "Entrevista els alumnes de 5è i 6è que formen part del Ple dels infants"

  - Arriba la colla dels Amics i Residents a Arbúcies... Ens acostem a l’estiu a marxes forçades, els dies i les setmanes passen ràpides i voldríem molt sovint agafar el rellotge pel ganyot i alentir el ritme. Difícil repte que deixarem per vacances, i tot i així passen volant.
-De inici en Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-A la Secció, tindrem en viu la presència del Sherpha espiritual, oferint saviesa a tots els que el vulguin escoltar.

-Tindrem més cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.

-Després del punt horari, temps per l’entrevista...Comptem amb els alumnes de 5è i 6è que formen part del Ple dels infants. Aquest és el segon contacte amb ells i ens explicaran la seva tasca present i de cara als propers mesos. Tindrem les regidores Elna Casanova, l’Emma Martín, l'Aina Saura, i el regidor Arnau Badia.
També ens acompanyen les encarregades de coordinar les activitats del ple municipal, Mònica Montfulleda i Marta Massaguer.

- I tancarem el nostre aparador setmanal, amb un petit resum de l’acte inaugural del nou espai de la Llar de Jubilats que va fer la seva posada de llarg el passat diumenge 12 de maig, i amb “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada