2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 23 de desembre de 2023 "Entrevista a Dolors Vidal - Escola de Música Arbúcies - Santi Hilari"

El 2023 arriba a les seves darreres alenades. S’acaba un any marcat per les eleccions municipals i generals, amb evidències clares del canvi climàtic, un panorama remogut amb les guerres de Rússia amb Ucraïna, o Israel contra Hamàs.

D’altra banda, la inflació s’atura, és el moment de celebrar el Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis. I a Arbúcies farem cagar el tió, i tindrem pastorets, al teatre de cal xic i a Ràdio Arbúcies recuperant gravacions d’anys anteriors. Tot plegat, serà la llavor de canvis que segur valdran la pena de cara al 2024.
Avui volem ser optimistes i o fem amb en Xavier Soler, que fa el repàs a la predicció meteorològica, i ens parla dels viatges per l'espai.
El Shepha ens acompanya avui, després del temps de la Méteo. Veurem quin tema ens porta avui, el nostre col·laborador del programa, més espiritual. La Marta Rúbio presenta “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 A la segona hora establirem conversa i entrevista al voltant de l’escola de música, que ha celebrat enguany 36 anys a Arbúcies. Al final tindrem alguns dels nous podcast dels alumnes de 3r d’ESO de l’institut Montsoriu, treballs enfocats a estudiar la comunicació audiovisual per acabar el programa. Avui 2 dedicats al futbol amb Pau Becerra, Sergi Callís , Àlex Gicovanu i Arnau Ribera. Acabarem amb un nou reportatge del «Mirades», preguntant a la gent del poble com celebren aquestes dates del Nadal a peu de carrer. Amb la Anna Teixeira, la Bruna Becerra, l’Aina Masó i en Robert Goyal.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                              Clica per escoltar el programa 707





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada