2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 2 de desembre de 2023 "Entrevista amb Josep Obiols, Àngela Serrat i Sara Granados sobre l'obra de teatre "

Aquest cap de setmana amb la fira del tió al poble, la fira de l’avet a Espinelves, la propera setmana, la marató de TV3 o 3Cat o com es digui, el pont entre setmana i l’altre ja serem a Nadal i Sant Esteve. Ja podem dir allò de «Bones Festes i feliç any nou!!».
Aquesta setmana però, toca una altra cosa, per començar en Xavier Soler farà el repàs a la predicció meteorològica, i ens ofereix un tema de divulgació científica.
Joan Garcia presenta l’espai «Al dia amb la policia», dedicat als vehicles de mobilitat personal i la seva flamant normativa municipal a punt d’entrar en vigor.
La Marta Rúbio presenta “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament, avui amb molt de protagonisme de la fira del Tió.
A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Josep Obiols, Àngela Serrat i la Sara Granados, que presenten l’obra de teatre «Sota la Catifa», per recollir fons per la Marató de TV3, i que es representarà a Sant Hilari el proper 10 de desembre.

 Això i més coses, els matins de dissabte!, des de Ràdio Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos?

                                                Clica per escoltar el programa 704


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada