2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 de desembre de 2023 "Entrevista amb la Gemma Font"

Bon dia a tothom, a la gent de bona voluntat, als que han col·laborat amb el gran recapta, que han comprat loteries solidàries o bé han participat en iniciatives solidàries aquests dies de Nadal.
Això no s’atura, tenim la marató de TV3 aquesta setmana, una altra gran iniciativa que ha ajudat a avançar en molts fronts de la salut, de malalties amb poca esperança de vida, de qualitat. Bon dia a tots...

I per començar un bon dia, ho fem amb en Xavier Soler, amb el repàs a la predicció meteorològica, i després ens ofereix un tema de divulgació científica.
Tot seguit, parlem dels famosos, les seves vides en colors o blanc i negre segons el sedàs de l’Anna Garcia. Parlarem «De tot cor».
Aquesta setmana tindrem a la Marta Rúbio amb “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... la Gemma Font, tècnica del Museu Etnològic del Montseny. L’objectiu de la conversa és la de conèixer el llegat del fons Carles Albesa i Riba, format per més de 400 volums bibliogràfics i 1600 postals, i a banda quin és el procés a l'hora de recollir aquests llegats privats. I al final del programa donarem la xifra de la recaptació de l’obra «Sota la Catifa» en favor de la Marató de TV3. Fa 15 dies vam tenir entrevista amb.... Xavi Obiols , Àngela Serrats i la Sara Granados, membres de WC teatre, organitzadors de la representació solidària.

Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                      Clica per escoltar el programa 706



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada