2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 11 d'abril de 2020 "Entrevista amb la Marta Rubio"

-( 11/04/20) Encara tancats a casa us presentem l’Amics i Residents a Arbúcies. Fidels a la cita setmanal per mirar de fer el confinament més distret.
- Avui tindrem a la Marta Rubio, encarregada del departament de comunicació de l’Ajuntament. Amb ella comentarem les iniciatives de tota mena, que s’anuncien des de les institucions o activitats diverses del poble, en aquests moments per canals digitals, i quines activitats han quedat aturades amb motiu de la quarantena, moltes incloses a l’agenda municipal impresa en paper que ara mateix està suspesa.
-Després el Sherpha ens acompanyarà explicant una curiosa i misteriosa història dels nens “indi”, una generació per a engegar una nova era per la humanitat.
-L’Amics i Residents, és un artefacte radiofònic que es prepara confinats a casa i s’emet des dels estudis de Ràdio Arbúcies, a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó. Avui en versió reduïda una sola hora.   


                                                   Clica per escoltar el programa 541

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada