2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 4 d'abril de 2020 "Entrevista a Jaume Salmerón"

-(04/04/202')Tancats a casa us presentem l’Amics i Residents a Arbúcies. Un cop més fidels a la cita setmanal per mirar de fer el confinament una mica més lleuger.
- Seguim sense fer l’agenda, ja que les activitats estan totes o la gran majoria suspeses. Per tant tindrem un programa diferent. Primer entrevistem al Regidor d’Atenció i Serveis a les persones, Cooperació i Educació de l'Ajuntament d'Arbúcies, Jaume Salmerón, per conèixer la situació de la gent més vulnerable socialment, dels serveis socials i de quines iniciatives s’han engegat al poble per mitigar aquestes situacions en mig d’aquesta quarantena.
-Per desengreixar i posar una nota diferent, l’Anna Garcia ens farà companyia amb la secció “De tot Cor”, en un repàs de l’actualitat dels famosos, famosets i les seves activitats.
-L’Amics i Residents, és un artilugi radiofònic que es prepara als estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.


                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada