2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 12 de setembre de 2020 "Entrevista a diferents artistes d'Arbúcies"

  -Bon dia Arbúcies, les vacances s’han acabat. Deixem enrere les caminades de bon matí a la fresca, les estones a l’aigua de la nova piscina del poble, o a casa amb la recent estrenada desmuntable comprada a corre cuita, les migdiades eternes amb les persianes baixades i els sopars al pati de casa dels que puguin fer-ho. I no ens oblidem de les tertúlies veïnals al carrer o a la placeta abans d’anar a dormir, dels ocells pel matí que no callen o les estones de xafogor asfixiant. Tot això s’acaba i per sort, malgrat tot, recuperem la rutina. L’Amics i residents comença la 13ena temporada.
Enguany seguirem amb les entrevistes a tot tipus de gent de tots els àmbits, que seran el plat principal del programa, combinat amb els col·laboradors habituals i algun extra que encara està per veure. Mantindrem aquesta durada de 1 hora més el que doni després del butlletí de les 11, en funció dels continguts com ja portem fent les darreres temporades. Això si, hem renovat les sintonies i les falques del programa, recuperant-ne alguna de molt antiga.

-Primer donarem pas als nostres col·laboradors, i ho fem amb la veu i la presència d’en Nelson Paz, que enceta aquesta temporada junts de nou.

-Tot seguit, comencem amb els nostres primers convidats, els diferents artistes d’Arbúcies que fins avui tenen l’exposició a la sala temporal del museu etnològic del Montseny La Gabella. Volem conèixer què presenten al públic i com desenvolupen la seva activitat. Ens acompanyen a l’estudi de Ràdio Arbúcies, en Quico Samsó, en Manel Grau, la Maite Tarrés, i la Dolors Pratsevalls.

                                             Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa 

 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada