2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 19 de setembre de 2020 "Entrevista a Cesc Iglesias"

  -Bon dia Arbúcies, aquest any hem celebrat una diada nacional atípica, lluny de les grans concentracions, de les demostracions massives d’altres edicions. És un reflex més dels temps estranys de pandèmia que inesperadament estem vivim. Mirarem de portar una mica de llum, del que ens passa a prop, posarem el nostre petit gra de sorra.
-Començarem però amb la col·laboració setmanal, aquest cop de la ma d’en Joan Garcia i la crònica policial i de successos, a “Al dia amb la policia”. Avui sobre corrupció i estupefaents a la nostra comarca.
-Acabada la col·laboració d’en Joan, tenim una visita il·lustre d’un arbucienc que porta més de mitja vida en el món de la política, Cesc Iglesias, Secretari General del Departament de Benestar social i Famílies de la Generalitat de Catalunya. L’activitat del seu departament a viscut molt de ple els efectes del covid-19 en molts aspectes que tractarem a la conversa, i també quina valoració fa del moment polític al govern i a Catalunya.
-Al Final del programa us oferirem una part de la xerrada d’en Gonzalo Boye, advocat de l’equip defensor del president Carles Puigdemont i de moltes causes judicials al voltant de l’1 d’octubre.

                 Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada