2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 21 de novembre de 2020 "Entrevista amb en Toni Ridorsa"

  Bon dia Arbúcies.... S’apropen les festes nadalenques, però encara no ens en fem el càrrec, ni tampoc sabem com seran. Diferents, recollides, en la intimitat. Segurament serviran perquè aclofats a casa ens posem com uns bacons, acosta de devorar neules i polvorons, regats això si amb un bon cava...
Per cert això dels polvorons és un misteri, 2 mesos abans de festes, els trobem a les estanteries del super, i quan sembla que encara n’és el temps i som a les dates més assenyalades, llavors desapareixen misteriosament. El protagonisme el pren un altre producte post nadalenc, com per exemple, els calçots. ...Com diuen a la tele, sempre anem endavant, amb el pas canviat, però potser massa.
- Anem per feina, en el sumari del nostre programa, tenim la col·laboració d’en Manel Canaleta que ens oferirà una nova edició del UMDM, dedicat al rock alternatiu.
- Abans però, farem l’entrevista, que té un nom. Toni Ridorsa, president de la ONG Solidaritat amb Bantandicori. Farem un repàs de les activitats de l’entitat, de la seva tasca. Especialment enguany on hi ha dificultats de tota mena per desenvolupar els projectes amb normalitat.
-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada