2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 7 d'octubre de 2020 "Entrevista amb la Gemma Pintó"

 -  Bon dia Arbúcies. Un bri d’esperança es comença a obrir, des d’alguns dels sectors implicats en la recerca contra el Covid-19, ja s’anuncia que algunes vacunes, estan cada cop més a prop i ja estan fabricant quantitats ingents de dosis per aturar aquesta bogeria, aquesta incertesa. Avui parlarem de la pandèmia a casa nostra, tant des del punt de vista dels sanitaris o del coneixement del virus com a forma de vida que busca reproduir-se.
- David Merino, ens farà una altre masterclass, a “Vida i fauna”, centrada en els virus i la seva reproducció. La darrera vegada que vam tenir en David amb nosaltres, ja va encetar aquesta temàtica dins del seu espai, que esperem arrodonir avui.
- A l’entrevista ho farem en companyia de la Gemma Pintó, actual directora del CAP de l’ABS a Arbúcies. Valorarem amb les seves respostes, com ha evolucionat la malaltia a Arbúcies els darrers mesos, les mesures que s’han implementat i com ens trobem ara mateix.
-L’Amics i Residents és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costat de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada