2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 27 de febrer de 2021 "Entrevista a Manel Serras"

  - Bon dia Arbúcies. Aquesta setmana ha començat un cert grau obertura d’activitats. Afegit al fet de què ja ens podem moure per la comarca, les activitats extraescolars comencen a poder treballar. Poc a poc la cosa dona els primers símptomes de millora, i per fi vacunaran als nostres avis, i als professors de les escoles, entre d’altres sectors de més risc.
- Amb aquesta esperança obrim el sumari del nostre programa. A la col·laboració, Manel Canaleta omplirà el seu espai de música diversa, UMDM amb el grup Yurai, un grup d’estil tecno. En Manel estarà a l’antena a la segona part del programa.
-Primer l’entrevista. Tºeníem prevista una trobada amb el grup d’ERC però per qüestions personals de darrera hora ho hem ajornat a la propera setmana. El protagonisme se l’endurà de forma exclusiva la cultura i molt especialment la música. Manel Serras, regidor de cultura, ens explicarà com serà l’edició 2021 del Arbsons que es combinarà amb actuacions de teatre durant els caps de setmana d’aquest proper mes de març.
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada