2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 6 de febrer de 2021 "Entrevista a la Imma Anguita i a l'Ernest Serradesantferm i a part amb l'Anna Rotllant i en Pere Garriga"

  - En els crèdits d’avui, tindrem a la Gent dels Clàssics Montseny Guilleries, amb la seva presidenta al capdavant, la Imma Anguita i l’Ernest Serradesantferm.
Com és habitual, parlarem de la trobada de Clàssics, que enguany no serà gens habitual. Volem saber com es farà una trobada sense poder trobar-se... a banda d’altres qüestions relacionades amb l’entitat.
-Un altre tema que tractarem, són les mesures que es prendran per celebrar unes eleccions segures el proper 14F, al nostre poble. Parlarem sobre la qüestió amb la regidora de salut, l’Anna Rotllant, i l’Alcalde Pere Garriga. Coneixerem com es preveu la logística de la jornada electoral, per fer-ho el més segur possible.
-I a la secció, ens acompanya avui en Joan Garcia, a qui esperem recuperat del Covid-19 i en plena forma per posar-nos ”Al dia amb la policia”.
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada