2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 27 de març de 2021 "Dues seccions"

 Bon dia Arbúcies. S’acosta Setmana Santa i anem aguantant la respiració. I les vacunes que ara es veu han canviat de nom, algun pedant afeccionat als anglicismes en diu “vaccine”, com si no en tinguéssim prou amb “spoiler, meeting, running, mailing, i moltes més que acaben amb ” ...ing”.
Diguem com en diguem, la impaciència per acabar no ens ajudar a acabar de superar l’espera, fins que estiguem vacunats i fora de perill.
-Avui tenim doble col·laboració. Per començar en Joan Garcia que tenia que ser-hi la setmana passada i per qüestions de temps no va poder ser-hi. Amb ell ens posarem “Al dia amb la policia” i l’actualitat de la crònica de successos al poble.
-Tot seguit, tindrem “Vida i fauna” amb David Merino. Un espai dedicat a parlar de les estratègies que té la natura per afavorir la reproducció i la supervivència de les espècies, dels codis que fa servir.
-També recordarem la cartellera d’espectacles del que resta d’aquest mes de març....
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                          Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada