2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 3 d'abril de 2021 "Entrevista amb en Joan Illa"

 - Bon dia Arbúcies. El comerç mundial està potes enlaire, els vaixells s’encallen al Canal de Suez i provoquen un daltabaix de lliurament de mercaderies, les companyies aèries ha tingut que ser rescatades per culpa del bloqueig que imposa el virus, i Amazon sembla que vol impedir que els seus treballadors es puguin sindicar als Estats Units. Els temps del consum barat i massiu , “Low cost” com diuen els economistes potser s’acaba. Si volem un planeta més sa, es segur que haurem de renunciar a l’actual model d’usar i tirar.
-El que no llençarem a la brossa, són les notícies del cor amb els savis comentaris de la nostra col·laboradora degana, Anna Garcia. Ens posarem al corrent de les darreres notícies del món dels famosos que està força remogut darrerament.
-A l’entrevista, ens acompanyarà en Joan Illa, un home que ha dedicat bona part del seu temps a recollir la història d’Arbúcies. Ha fet del nostre passat comú, dels fets dels nostres antecessors, i recuperar-ne la memòria, la seva passió. Amb en Joan farem un repàs a la seva trajectòria.
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies que s'emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                          Clica per escoltar la segona part del programa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada