2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 10 d'abril de 2021 "Entrevista amb l'Eva Martín i la Natàlia Grau"

  - Bon dia Arbúcies. Setmana Santa és aigua passada. La gent a aprofitat per fugir, sortir de la nostra petita presó diària de distància i grups bombolla de casa a la feina, per sortir, i prendre l’aire. Segurament tot plegat no ajuda a lluitar contra aquest virus nostre de cada dia, el Covid-19, però ens haurà donat una mica d’aire per acabar de fer temps per les vacunes que vindran aviat.
-Qui tindrà temps per fer la seva col·laboració, és el Sherpha. Amb ell mirarem de tractar qüestions espirituals, prediccions i vidència o històries i llegendes místiques. Avui anirà de sobre l’horòscop Xinès..
-També dedicarem els nostres minuts al comerç d’Arbúcies. Avui entrevista amb l’Eva Martín i la Natàlia Grau que ens presenten una iniciativa a les escoles, a nivell comarcal, per donar a conèixer als alumnes els avantatges del comerç de proximitat i els beneficis d’una economia més basada a fomentar la producció i distribució local.
-L’Amics i Residents a Arbúcies, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

 https://www.facebook.com/Arbuciescomerc/

                                             Clica per escoltar la primera part del programa

                                             Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada