2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 22 de maig de 2021 "Entrevista amb la Judit Prat"

  - Ben trobats a la sintonia de Ràdio Arbúcies. A prop de celebrar la primavera, esclatant...., exuberant....., amb les Enramades mig confinades, però més semblants a unes de normals. Festa que hauria de servir perquè puguem tornar a viure en llibertat sense condicions.
-La col·laboració ens la porta el Sherpha espiritual, per donar un plus de pau interior de cara als dies que s’acosten, amb la seva saviesa i mestratge.
-En la línia de tot plegat, parlarem amb la Regidora de Festes, la Judit Prat, que ens detallarà el programa d’Enramades en primícia. Sabrem com seran les catifes, la festa dels dies següents i fins a on arriben del restriccions per evitar contagis.
- I esperem així mateix, l’Anna Garcia que ens oferirà les cançons dedicades, que cada setmana punxem a tothom que així ho demana.
-I acabarem amb una entrevista a la Núria Plana, Infermera del CAP d’Arbúcies i adjunta a la direcció, amb qui coneixerem com estan les vacunacions a Arbúcies. Aquest és el contingut del programa avui. L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet dels jardins de Can Cassó.

                                              Clica per escoltar la primera part del programa

                                              Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada