2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 8 de maig de 2021 " Resum de la presentació del Dietari de Canonges "Les Hores Greus" del MHP Quim Torra"

 -Ben trobats de nou. Amb Govern o sense, en funcions o en defunció, no importa. El país segueix endavant, comença a fer calor i ja vacunen a tort i a dret. S’acaba l’estat d’alarma i tot i això no anem tant malament. Lloats siguin els esperits de la primavera, benvinguda la natura esclatant, per fi s’acosta la desitjada llibertat, perquè a Madrid sembla que ja la tenen fa dies.
-Comencem amb un resum de la presentació del Dietari de Canonges, “Les Hores Greus” a càrrec del molt Honorable president Quim Torra, el passat 6 de maig es va materialitzar a la Sala Daniel Martí del Teatre de la Llar dels Jubilats a 2/4 de 8 de la tarda.
-A la secció, tindrem al David Merino, una veu autoritzada pel que fa a la “Vida i Fauna”, el nostre espai dedicat a la natura i les formes en què la vida es reprodueix i busca sobreviure. I també tindrem el mini espai dedicat a les dedicatòries que ens presenta l’Anna Garcia, aquesta vegada amb un tema del Cliff Richard.
-Aquest és el contingut del programa avui. L’Amics i Residents, és una producció de Ràdio Arbúcies, que s’emet des dels seus estudis centrals ubicats a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.

                                                        Clica per escoltar la primera part"   

                                                         Clica per escoltar la segona part


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada