2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 30 d'octubre de 2021 "Entrevista a la Gemma Pintó directora de l'ABS Arbúcies-Sant Hilari i resum de la xerrada que va oferir Joan Tardà"

  - Aquesta és la sintonia de Ràdio Arbúcies, acabades les sardanes del compàs de Cobla, seguim endavant i prenem el testimoni. Ben vinguts a L’Amics i Residents d’aquesta setmana.
-Comencem amb “la Meteo” de Xavier Soler, que ens farà la previsió del temps pels propers dies i ens explicarà qüestions relacionades amb el clima.
-Després Secció “Al dia amb la policia” encapçalada per en Joan Garcia, exposant l’actualitat dels successos del poble i qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana.
-No faltaran les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia. També tindrem entrevista amb la directora de l’ABS Arbúcies-Sant Hilari per fer un seguiment del estat de la pandèmia al poble.
-I Acabarem amb un resum de la xerrada que va oferir Joan Tardà la passada setmana a La Gabella, concretament el dilluns 18 d’octubre, presentant el seu llibre “En defensa pròpia”.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                Clica per escoltar la primera part del programa

                                                Clica per escoltar la segona part del programa


  

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada