2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 6 de novembre de 2021 "Programa especial fira de la tardor en directe desde la plaça de la vila"

 - Avui en plena Fira de la Tardor, en directe des de la plaça de la vila on hem instal·lat la carpa de la ràdio per rebre els nostres convidats.
-Comencem com habitualment, amb la previsió del temps d’en Xavier Soler. Avui el tindrem al nostre costat presencialment, no per via telefònica com fem habitualment.
-Tindrem a la Marta Rubio, tècnica municipal encarregada de la comunicació de l’Ajuntament. La Marta ens portarà les recomanacions de la setmana, tasca que ens farà totes les setmanes a partir d’avui, sempre i quan hi hagi tema sobre la taula.
-Prendrà el relleu la Secció “Vida i Fauna” amb David Merino que també estarà en persona aquí a la plaça. I tot seguit, les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
-A l’entrevista, ... en tindrem vàries. Ens acompanyaran la Cècile Ribas i en Jordi Calvet de la revista cultural “Esclatafang” amb qui ja vam parlar l’any passat, també vindrà en Marc Casabosch, que està presentant el Mapa alpina de bolets en ruta al Montseny. 

Tenim 2 hores prou plenes de temes que segur es faran curtes, gaudint de l’ambient de la Fira de tardor. Una cita que mirem de no perdre’ns mai.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada