2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 15 de gener de 2022 "Entrevista a Jaume Salmeron"

- Bon dia, i ben trobats al nostre programa.
El gener és un mes fred, inici d’un llarg periple sense pons ni festes de guardar fins setmana santa. Una rutina només aturada pel carnestoltes abans de la quaresma. Això ja arribarà, ara només cal pensar en com ens desfem de l’arbre de nadal ressec i desmuntar el munt de llums de colors de la façana.
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler comença amb la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i ens dona a conèixer conceptes bàsics del clima i el temps.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en Manel Canaleta amb “Catsona”. Aquesta temporada en Manel ens ofereix el catàleg de grups musicals catalans, que han anat publicant els seus treballs.
-I tanquem la primera hora amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
-A l’entrevista... Parlarem de la borsa d’habitatge social i com es gestionen aquests immobles per fer front a la creixent necessitat d’habitatge social o destinat a la gent jove, amb el regidor encarregat del tema Jaume Salmeron.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada