2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 8 de gener de 2021 "Entrevista a Joan Illa"

 - Bon dia, i ben trobats a la nostra sintonia. Els reis un any més han fet el miracle, s’han introduït a les nostres llars i de una manera inexplicable pels que venen alarmes i sistemes de seguretat, no han fet saltar cap alerta. Un any més, puntualment, els regals hi eren, ...regals o carbó pels que no s’han portat bé.
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un bocí de sapiència en ciència meteorològica.
-A la Secció, el Sherpha espiritual, el nostre guru particular presentarà les prediccions dels seus oracles pel 2022, previsions que confirmarem un cop acabat l’any. L’Anna Garcia també hi serà amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència.

 -Avui ens acompanya en conversa a l’estudi de Ràdio Arbúcies, en Joan Illa que ens presentarà un altre personatge destacat de la nostra història, Fèlix Graells i Farró.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu fer companyia?

                                          Clica per escoltar la primera part del programa 

                                          Clica per escoltar la segona part del programa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada