2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 19 de febrer de 2022 "Entrevista als representants de la CUP d'Arbúcies"

- Arriben els clàssics. Demà podrem recuperar una de les activitats més multitudinàries del poble. També ha començat el cicle Arbsons amb el primer concert dels Soul & Sound aquest diumenge passat. Tenim Carnestoltes a tocar, a finals de febrer. Resumint, un bon tros de normalitat per gaudir. Aprofitem-ho,... no se sap mai com serà d’aquí a uns dies.
-Engeguem amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la presència del Sherpha, i el seu espai que ens ofereix espiritualitat i mística a parts iguals. Avui toca fer el repàs a les prediccions de 2021, si s’ha acomplert o no.

-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
-Després del butlletí informatiu tindrem la presència dels representants de la CUP d’Arbúcies, per explicar la feina feta fins ara, i valorar com veuen aquesta legislatura que entra en el seu darrer any d’execució.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. 

                                             Clica per escoltar la primera part del programa

                                              Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada