2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents i Residents Arbúcies 5 de febrer de 2022 "Entrevista a Manel Serras sobre l'Arbsons"

- La música ens dona bon rotllo, ens transporta, estimula el nostre ànim. Gaudir-ne, és una sort, i afortunadament properament tindrem oportunitats de gaudir d’un dels cicles més emblemàtics, l’ Arbsons.
-La meteo ens acompanya a l’inici. En Xavier Soler ens ofereix predicció per les properes hores de la previsió meteorològica, la projecció pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, “Vida i fauna” amb David Merino, ens descobreix els secrets dels codis de les espècies per reproduir-se. Avui en tindrem una nova classe magistral.
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.
-A l’entrevista... Manel Serras , Regidor de cultura presentant una nova edició de l’ Arbsons. Aquesta serà la conversa que mantindrem més enllà de les 11 del matí a la segona part del programa.

- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. 

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

1 comentari:

  1. Eyeshadow Skincare With Zinc Alloy - iTanium-Arts
    With the use of micro titanium trim the Eyeshadow Skincare is the titanium tubing perfect product man titanium bracelet for an experienced skincare lover. titanium trim reviews In titanium cost the eyes of a skincare Ingredients: Natural Eyeshadow Powder, Natural Spices

    ResponElimina