2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 19 de març de 2022 "Entrevista als representants d'ENTESA per Arbúcies"

  - Aigua caiguda del cel, terra amarada i xopa, fulles farcides de gotes, humitat ambiental. Cel grisós, rúfol, temps per quedar-se a casa sota una bona manta a recer del foc. Per fi pluja, encara que tinguem dies grisos, benaurada aigua caiguda de cel.
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-A la Secció, tindrem “Al dia amb la policia” en la veu i la presència d’en Joan Garcia. Crònica de successos, consells de seguretat i temes relacionats són els seus credencials.
-Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia.

-A l’entrevista...Ens acompanyen els membres d’Entesa per Arbúcies, que com han fet la CUP i ERC, passaran pels nostres micros per recapitular i fer balanç d’una legislatura que entra al seu últim any.

 - I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                               Clica per escoltar la primera part del programa

                                               Clica per escoltar la segona part del programa 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada