2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 5 de març de 2022 "Entrevista als representants de l'ERC d'Arbúcies"

 - Guerra!, ...és un mot agressiu, que ens queda lluny. Lluny per la distància que tenim el conflicte i pels anys que no tenim res semblant a casa nostra.
No deixa de sobtar malgrat tot, quan veiem les imatges de caos, la impunitat com actua l’agressor, perquè té la força i la convicció d’imposar-se. La història es repeteix, sempre hi ha algú que es creu amb dret a trepitjar als altres i no s’atura fins que algú no el trepitja amb ell. Des del nostre petit racó, la nostra solidaritat amb el poble Ucraïnès, i tots els pobles esclafats per guerres estranyes i oblidades, per si feia falta dir-ho...un cop més.
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-Seguim amb en Nelson Paz, aportant la seva experiència amb els gossos i els gats, explicant que són “Un més a la família”.

 -A més de les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia. Recordeu que podeu fer-nos arribar les vostres peticions per les xarxes socials, al nostre correu electrònic o bé amb l’Anna directament si us la trobeu.
-Després de les notícies, encararem la segona part del programa amb una conversa dedicada a la política. Ens visiten l’Esther Soms, cap d’ERC a Arbúcies i en Xavi Solé, ambdós regidors de ple municipal, per explicar la seva tasca d’oposició i fer balanç a mes o menys un any vista de les eleccions municipals.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada