2008/23' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 9 de juliol de 2022 "Entrevista a Rufí Mulero"

 - Podríem parlar del Covid, amb tots els casos que ara mateix hi ha per tot arreu,... però no ho farem. Podríem parlar de la calor, ... però això ho deixem pel nostre meteoròleg Xavi Soler. Podríem parlar dels preus disparats, ...però serviria de poc. Millor parlar de futbol, ...del Barça!!..., deixem-ho estar. Un altre dia ja parlarem del Girona, ara que ja és a primera.

-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens ofereix la predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i cada setmana un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració de l’Anna Garcia, amb qui encara podrem compartir una estona abans del final de la temporada per parlar dels famosos, de l’amor, i de la vida en general d’aquests personatges. Després amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència.

 -A l’entrevista...Rufí Mulero, un dels impulsors dels nous espais de creació artística a Arbúcies. Mirarem de conèixer les darreres iniciatives del col·lectiu artístic al poble. Això serà a la segona part del programa.
- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

                                            Clica per escoltar la primera part del programa

                                            Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada