2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 de Juliol de 2022 "Recordant l'entrevista amb la Fadoua Ait-Sliman i la Soumaye Diao"

 - Bon dia, arribem al final del camí, s’acaba la 14ena temporada del nostre programa. És moment de d’agafar els trastets i carregar piles, buscar noves idees, refrescar-se d’aquesta calor sufocant, de gaudir de la Festa Major i dels dies previs a les vacances.
(comentari..).
-Encetem contingut amb la previsió del temps... En Xavier Soler ens farà la darrera predicció per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
-A la Secció, tindrem la col·laboració d’en Manel Canaleta i la seva llista del Castsona. Repassarem les publicacions discogràfiques més destacades del febrer. Seguim, amb les habituals cançons dedicades de la nostra audiència presentades per l’Anna Garcia. 

 -A la segona part, farem un recordatori d’una de les entrevistes més interessants de la temporada. Recordarem la conversa en el programa 607 de l’octubre passat amb la Fadoua Ait-Sliman (infermera) i la Soumaye Diao (llicenciada en dret) explicant la seva joventut al poble i com van viure la integració de les seves famílies. Un testimoni molt interessant ara que està a debat l'encaix de la integració social al nostre poble.

- I tancarem el nostre aparador setmanal, oferint “Les Recomanades” notícies d’activitats locals presentades per la Marta Rúbio, la portaveu oficial des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. I el comiat dels nostres col·laboradors fins el setembre.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada