2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 10 de Setembre de 2022 "Entrevista als promotors del Birraseny 2022"

  -Good morning Arbúcies, com han anat les vacances?. Per nosaltres bones però curtes. .....
Una temporada més, i en portem 15,.... bé, de fet son 14 i mitja, ja que l’any 2008 vam començar a misses dites pel gener
No va ser una temporada sencera, però vaja, això no treu la constància de molts dels col·laboradors de la casa.
Mirarem de seguir i fer que valgui la pena per tots plegats, que vosaltres gaudiu i nosaltres ho passem bé fent bona feina. Ja sabeu que estem oberts als vostres suggeriments i comentaris, a traves de les xarxes i del nostre mail. Tenim una temporada molt atapeïda de qüestions, com la polèmica amb la seguretat al carrer, entrem en any d’eleccions municipals, la integració cultural i les entitats solidàries, i la resta d’activitats que habitualment tractem faran que no ens puguem encantar gaire.

 -Per començar renovem amb en Xavier Soler, renovem amb el que és el nostre meteoròleg de capçalera, amb el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.

-A la secció tindrem la presència d’en Joan Garcia. Una temporada més, ens oferirà l’espai, «Al dia amb la policia» . Sobre la taula tenim la preocupació sobre la seguretat al carrer.

-I la Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora avui ens visita la gent , que organitzen la Birraseny. La cervesa artesana ha pres cos i forma a Arbúcies i ens en farem ressò del què i el com.

                                           Clica per escoltar la primera part del programa

                                           Clica per escoltar la segona part del programa


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada