2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 12 de novembre de 2022 "Entrevista amb en Joan Illa - Biografia de la Paula Treserres i Puig"

  És possible que aquest any, la tardor sigui la més càlida en molt temps, els combustibles estiguin pels núvols i els líders mundials no trobin el coratge per prendre les decisions que calen per assegurar el futur d’un clima correcte pels nostres fills. Nosaltres no perdem l’esperança, el present encara és ben viu i el futur està per escriure.

-Amb aquesta fe ens trobarem en Xavier Soler fa amb la predicció meteorològica per les properes hores i l’evolució pels propers dies. Després tindrem una estona de divulgació per tancar la méteo d’avui.

-Seguirem amb la visita del Sherpha.
Així tindrem el contrapunt a la ciència convencional amb les històries esotèriques i oníriques del nostre particular gurú espiritual. La Marta Rúbio ens presenta “Les Recomanades”, les habituals notícies d’activitats locals recollides des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -A la segona hora establirem conversa amb en Joan Illa i les seves biografies, dedicada aquest cop a una dona emprenedora la Paula Treserres i Puig per circumstàncies de la vida, en una època on era poc habitual.

                                                    Clica per escoltar el programa 656


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada