2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 19 de novembre de 2022 "Entrevista i conferència de Ramon J.Serra promotor del projecte del Cens del poble Català"

  Ben trobats tots a la sintonia de Ràdio Arbúcies. Tenim cap de setmana «futboler», amb l’inici del mundial a Qatar. Revivim la polèmica, amb totes les restriccions que imposa el govern de Qatar a visitants, seguidors i periodistes que es mouran al voltant d’aquesta competició. Polèmiques a banda, és curiós que un govern poc democràtic s’entesti a ser poc transparent i controlador, quan ha buscat ser el centre de les mirades de tot el món per uns dies.

-Anem per feina. Per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de la ciència meteorològica.
Avui ens visita en Manel Canaleta amb el seu espai «Catsona», presentant el recull dels diferents músics a les terres dels Països Catalans que han publicat els darrers mesos.

La Marta Rúbio ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora també parlarem sobre una conferència feta aquest passat dijous 17 de novembre a "La Gabella" (MEMGA), on es va presentar el projecte del Cens del poble Català, en presència dels seus promotors. Hem fet un resum del més destacat i una entrevista in situ just abans d’aquesta xerrada a Ramon J. Serra, un dels promotors d'aquest projecte.

Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar?

                                                   Clica per escoltar el programa 657


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada