2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 11 de març de 2023 "Entrevista amb la CUP d'Arbúcies"

 Ens apropem al final de la legislatura, el proper mes de maig tenim eleccions per escollir i renovar el consistori municipal. Tres partits actualment en son integrants, Entesa per Arbúcies, ERC i la CUP. Els propers tres programes anirem recollint les reflexions de cadascun dels partits, i quina visió tenen de cara a un futur proper. Esperem aportar una mica de llum per ajudar a la gent a prendre posició i criteri, en la tria de un nou govern municipal per enfrontar reptes molt importants.

-Primer farem el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, l’evolució pels propers dies i un tros de coneixement de ciència en general, amb en Xavier Soler. Avui a la col·laboració, ens acompanya en Carles Carbonell, amb un nou espai dedicat al món del motor.
La Marta Rúbio, anirà tot seguit amb “Les Recomanades” , notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 -Abans de les notícies i la segona hora establim conversa i entrevista amb...la CUP d’Arbúcies, encetant aquest cicle de contactes que anunciàvem fa un moment. L'Aniol Pujolràs, La Mercè Delgado i en Joan Massachs ens han acompanyat. Aquest és el contingut del nostre programa, ens voleu acompanyar? 

                                                      Clica per escoltar el programa 673


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada