2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 4 de març de 2023 "Entrevista a Barbara Munar amb la presentació de llibre "Reinas sin regla""

 El proper 8 de març, dia internacional de la dona obre un seguit d’activitats relacionades amb la reivindicació dels drets i per la igualtat enfront l’home envers les actituds masclistes i discriminatòries. Esperem que arribi el dia que no calgui fer tanta pedagogia sobre el tema, voldrà dir que alguna cosa haurà canviat a millor.
-Per començar Xavier Soler ens presenta el repàs a la predicció meteorològica per les properes hores, una projecció dels temps pels propers dies i un tros de coneixement de ciència en general. Avui ens visita en....Manel Canaleta amb la llista «Catsona», el recull de les cançons editades als Països Catalans els darrers temps.
La Marta Rúbio, una fixa de la nostra alineació de col·laboradors, ens porta “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
-A la segona hora establirem conversa i entrevista amb...la Barbara Munar, periodista i escriptora especialitzada en nutrició, especialment per dones a prop o amb la menopausa. Ella ens presentarà el seu llibre «Reinas sin regla».

                                                    Clica per escoltar el programa 672


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada