2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 1 d'abril de 2023 "Presentacions dels llibres "Reinas sin regla" i "Els 5 exèrcits"

 Les batalles marquen el destí dels pobles, els dona un tarannà, un caràcter, o si ja el tenien, les lluites a cada època fan sortir aquest esperit. Arbúcies té la seva batalla, el combat que un dia va guanyar i li va donar un lema com diuen els grans, «Arbúcies gent d’astúcies, mata valons». Esperem que l’astúcia i l’audàcia no ens hagi deixat molts anys després. Aquest cap de setmana ho recordem, ho celebrem.
Som-hi, ens arremanguem i per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les pròximes hores, l’evolució pels dies que venen i un tros de coneixement de ciència en general.
Avui ens visita... David Merino presentant «Vida i Fauna», un espai per desencriptar els misteris de la reproducció de les espècies.
I la Marta Rúbio ens explicarà “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.
A la segona hora tindrem un tast de presentacions de llibres; primer la Barbara Munar que va presentar la passada setmana el seu «Reinas sin reglas», i Roger Tarrés que ahir va presentar el segon lliurament de la seva trilogia, «Els 5 exèrcits». 

                                                      Clica per escoltar el programa 676



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada