2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 22 d'abril de 2023 "Entrevista amb en Jordi Riera"

 Sant Jordi no és un sant qualsevol, ni és d’aquells del que et puguis oblidar i posar una excusa per no felicitar el santoral a algun Jordi. Tampoc podem oblidar que és un dia especial pels enamorats a Catalunya, ni tampoc de regalar una rosa o un llibre. No és un bon dia pels desmemoriats o els despistats.
En aquesta vigília especial comencem amb en Xavier Soler i la predicció meteorològica per les pròximes hores, l’evolució pels dies que venen i un tros de coneixement de ciència en general.
Ens visita en Manel Canaleta. Tindrem una nova edició del «Catsona», la llista amb el recull dels temes musicals publicats en el domini lingüístic del català, segons el criteri d’en Manel.
Seguim amb la Marta Rúbio i “Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament, particularment avui abans de Sant Jordi. A la segona hora mantindrem una conversa amb Jordi Riera, encarregat del nou servei d’assessorament energètic municipal, el SEMAC. Desvetllarem el que hi ha al darrera d’aquestes sigles.

 Acabem amb «Fets i llei» en companyia de l’Advocat Jordi Masnou. El tema que tractarem, les pensions pels fills de parelles divorciades, fins quan es paguen i els contractes prematrimonials. Amb en Jordi Masnou tanquem el programa d’aquesta setmana de Sant Jordi.

                                                      Clica per escoltar el programa 679


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada