2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 24 de juny de 2023 "Entrevista amb Àngel Navarro González"

 A comentar, primer, felicitar als Joans. Als que festegen la cultura popular de Sant Joan, la Flama del Canigó, el foc i els petards,... però sense passar-se.
La segona, la setmana passada es van constituir els nous consistoris municipals. Sempre amb polèmica pels pactes que arraconen a candidats guanyadors. És l’etern debat de si ha de manar la llista guanyadora o no. Tant democràtic és això, com que vàries llistes s’ajuntin, pactin i esdevinguin govern, també representaran una majoria de gent. El problema sempre són les maneres, la interpretació que en fem o les motivacions que pensem hi ha al darrera.
Anem per feina. Per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les pròximes hores, l’evolució pels dies que venen i un tros de coneixement de ciència en general.
Avui ens acompanyarà via telefònica, Carles Carbonell, per posar-nos al dia de l’actualitat del món del motor. La Marta Rúbio ens porta una nova píndola de“Les Recomanades” notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament.

 A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Àngel Navarro González, jove promesa del ciclisme que milita a la selecció catalana de ciclisme infantil.

                                                   Clica per escoltar el programa 688


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada