2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 1 de juliol de 2023 "Entrevista amb en Julià Guillemon"

 Arriba l’estiu, la calor, les nits tòrrides. S’acaba el col·legi pels alumnes, i comencen les colònies, les activitats d’estiu, els casals i la piscina, molta piscina; casa si en tenim o la municipal.
Tot un canvi de paisatge vital, amb les vacances gairebé a tocar.

El que sí ja podem tocar és el repàs a la predicció meteorològica per les pròximes hores, l’evolució pels dies que venen i un tros de coneixement de ciència en general, a càrrec del nostre meteoròleg de capçalera Xavi Soler.
Ens visita en... Nelson Paz, presentant una nova edició del «Diuen, diuen, diuen», una secció dedicada a parlar d’estudis i treballs presentats a l’opinió pública. Tindrem “Les Recomanades”, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament, presentades per la Marta Rúbio.

 A la segona hora establirem conversa i entrevista amb... Julià Guillamon, escriptor, crític literari, observador de la natura més propera i passejador habitual del nostre entorn. Parlarem dels seus recents treballs literaris i la seva relació amb Arbúcies. També us oferirem el segon dels podcast dels alumnes de 3r d’ESO de l’IES Montsoriu que teníem pendent d’emetre.

                                                     Clica per escoltar el programa 689


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada