2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 9 de setembre de 2023 "Entrevista amb Pau Palaus encarregat del festival MIMAA"

 Hola de nou a tothom que reprèn el costum d’escoltar-nos cada dissabte. Esperem que les vacances hagin anat bé, i les hagueu gaudit molt.
Ara toca tornar a la rutina a poc a poc, tot i l’ensurt dels incendis d’aquest estiu que per sort i toquem fusta, no van ser res i es van poder extingir ràpidament.
Però no ens posarem tristos, iniciem la 16a temporada, amb moltes ganes de parlar de moltes coses, amb els habituals del programa, amb alguna novetat, els convidats que puguin passar i seguint el pols de les activitats del poble, i les iniciatives que es van fent.
Perquè diuen que som un poble molt viu,... ara toca posa-ho en relleu.

-Per començar en Xavier Soler seguirà una temporada més fent el repàs a la predicció meteorològica. Serà el nostre home del temps de referència, i qui ens aproparà qüestions de divulgació científica.

 -Ja dèiem que els col·laboradors no variaran però tindrem alguna nova incorporació o algun canvi de darrera hora, el mercat de fitxatges encara no està tancat, i la primera de la llista és l’Anna Garcia.
Ens acompanyarà segurament amb un bon piló de temes relacionats amb els famosos, acumulats al llarg d’aquest estiu.

-La Marta Rúbio també segueix, amb “Les Recomanades”. Ja la coneixeu, i si no us ho recordem, ella ens porta les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament d’Arbúcies.

                                                    Clica per escoltar el programa 692



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada