2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 15 de juliol de 2023 "Resum de la 15ena. temporada de l'Amics i Residents"

 Arribem al final de la temporada, la que fa 15. I avui hem de fer els agraïments. A tots els col·laboradors, primer als habituals, l’Anna Garcia veterana amb la crònica del cor, en Quim Arimany fundador del programa i assistent del Sherpha, en Manel Canaleta també impulsor del programa des del principi i col.laborador amb la llista Catsona i les xarxes socials del programa, en Carles Carbonell amb l’esport del motor, en Nelson Paz molt més que un col.laborador imprescindible en molts espais especials, en Joan Garcia i la crònica policial, en David Merino que ja porta temps amb la secció dedicada als éssers vius. Després als que són més puntuals com en Joan Illa i les històries de personatges del poble en majúscula, en Jordi Masnou advocat i nova incorporació enguany. Els fixos no els oblidem, primer l’imprescindible meteoròleg de la casa, Xavi Soler sense oblidar a la Marta Rúbio, que ens ofereix les activitats al poble des de l’agenda d’activitats municipal.
També molts agraïments a Jordi Bartomeus, molts dies un membre més de la família dels Amics i Residents, a l’Agustí Rovira i al Quim Ribera, pel suport amb la part tècnica, quan ha fet falta sempre hi són.

 Sembla un comiat, és un fins aviat, un comiat fins a setembre, ens prenem un respir i tornarem amb més empenta.

-Avui encara tenim pendent feina. Per començar en Xavier Soler fa el repàs a la predicció meteorològica per les pròximes hores, l’evolució pels dies que venen i un tros de coneixement de ciència en general.

Avui ens visita en... David Merino. Acabem la temporada amb la seva presència i les històries dels animalons a «Vida i Fauna»
També Marta Rúbio ens porta les darreres “ Recomanades” de la temporada, notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament. A la segona hora farem un recull del bo i millor de la 15a temporada. 

                                                      Clica per escoltar el programa 691


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada