2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 de març de 2024 "Entrevista amb Olena Romayeva i l'Oksana Voirinovska "

 Aquest cap de setmana hem reviscut el setge al castell de Montsoriu, i el conflicte intern que es va viure a la corona d’Aragó entre el Rei i els Cabrera. També recordem Ucraïna, amb 2 anys llargs de guerra.
En el seu dia vam voler conèixer la situació dels refugiats i dels emigrants Ucraïnesos al nostre poble. El temps porta l’oblit, la indiferència; i d’altres guerres i conflictes tapen encara més la situació. És una història que es repeteix malauradament. En aquest programa fem memòria per lluitar contra l’oblit del nostre passat i dels enemics de la pau.

D’aquí a no res, saludem Xavier Soler que fa el repàs a la predicció meteorològica, i ens il·lustra amb un tema de divulgació científica. Esperant torn al passadís dels nostres estudis, Joan Garcia, que ens presentarà la seva secció «Al dia amb la policia», segurament la darrera edició de la seva col·laboració amb nosaltres. La Marta Rúbio presenta “Les Recomanades”, les notícies d’activitats locals des del gabinet de premsa de l’Ajuntament, amb especial protagonisme de les Jornades de recreació històrica del setge a Montsoriu.

 Ja ho hem anunciat, avui a la segona hora establim conversa i entrevista amb... Olena Romayeva i l’Oksana Voirinovska, per recapitular com han viscut dos anys de conflicte armat amb Rússia en la distància, com han anat els acolliments del començament de la guerra i com veuen el futur.
També ens acompanyarà en Jordi Masnou, el nostre advocat col·laborador, presentant diferents casos jutjats i com s'han resolt. Això tancarà el programa d’avui.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                       Clica per escoltar el programa 719


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada