2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 18 de maig de 2024 "Entrevista amb Elisabet Fuster sobre les colònies de gats a Arbúcies"

 Pel vessant cultural aquest cap de setmana es celebra el dia internacional dels museus. Podrem visitar el MEMGA gratuïtament i veure de nou com ha quedat el nou espai dels Cabrera.
I pel vessant lúdic, tenim la festa «Remember», organitzada pel comerç local celebrant 20 anys de l’associació, en suport del comerç de proximitat.

Posem fil a l’agulla. En Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens oferirà un tema de divulgació científica o antropològica. A la banqueta escalfant, Joan Garcia. En aquesta trobada en Joan ens farà segurament l'última col·laboració amb el nostre programa, almenys com a cap de la policia local. Ho farem amb «Al dia amb la policia». Tot seguit, la Marta Rúbio ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. 

Un tema que ja fa dies ha estat d’actualitat local i que ja hem tractat altres vegades, les colònies de gats i la seva gestió. Ho farem amb l’Elisabet Fuster, una de les encarregades del grup que s’encarrega del seguiment d’aquestes colònies. Acabarem fent esment a la II edició dels premis del Clúster de la Bioenergia de Catalunya, que promouen la implantació d’aquesta font energètica propera i sostenible al nostre territori, per impulsar un canvi de model energètic. Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu fer-nos confiança? 

                                                    Clica per escoltar el programa 728


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada