2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 25 de maig de 2024 "Entrevista a Jaume Salmeron sobre les polítiques d'habitatge social i per la gent jove"

 Encara amb la ressaca de la festa del comerç, ens apropem a la festa de les enramades, amb una prèvia molt importat, la diada de les catifes de flors naturals.
Demà serà un dia per sortir al carrer i gaudir de l’ambient primaveral, de la feina en equip, una bona excusa per retrobar-se amb els veïns i , deixant endarrere els mesos de fred i de foscor.
Entrem en matèria. En Xavier Soler començarà el programa amb el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica per tancar la seva intervenció. A la banqueta escalfant, ens acompanyarà el nostre Sherpha espiritual, en la seva secció dedicada a la faceta més espiritual i esotèrica del nostre programa.
La Marta Rúbio ens presenta cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. 

 A la segona hora tenim conversa amb Jaume Salmerón, per parlar de les polítiques d’habitatge social i per a la gent Jove. Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos?

                                                      Clica per escoltar el programa 729


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada