2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 6 de juliol de 2024 "Entrevista als promotors del Villa Margarita Music Fest"

  Estem a un pas de les vacances, amb moltes activitats aquests dies, principalment esportives amb els tornejos tradicionals per l'època com el de futbol sala, el de bàsquet properament, o la marató de futbol 7 del passat cap de setmana. Per no parlar de la Festa Major a final de mes i les activitats culturals com el cicle Notes d’Aigua o el Festival Villa Margarita. Vaja, un juliol carregat d’activitats.
Per veure com es podran fer les activitats, cal veure el temps. En Xavier Soler comença el programa amb el repàs a la méteo, amb la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica.

 A la banqueta escalfant, Nelson Paz, que torna amb nosaltres per parlar dels treballs de recerca i els estudis publicats als mitjans al seu espai «Diuen, diuen,Diuen...»

La Marta Rúbio ens ofereix les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament, per no perdre el costum.
A la segona hora tenim conversa amb en Joan Furió Navarro, la Lali Vivas i en Joan Furió Vivas, promotors del Villa Margarita Music Fest. Ens presentaran el calendari d’actuacions amb joves músics internacionals, talents que tenim la sort de gaudir a Arbúcies.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                     Clica per escoltar el programa 735




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada