2008/24' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció alternativa, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 29 de juny de 2024 "Entrevista a Jordi Romero - Regidor de cultura"

 Ens apropem al final de la temporada, de la 16ena. I sempre acabem amb els cicles musicals i les activitats d’estiu al carrer. Els dies són molt llargs i conviden a sortir, a gaudir del bon temps i les temperatures càlides, especialment de nit si la calor colla fort.
Per parlar del temps tenim en Xavier Soler amb el repàs a la méteo, la predicció pels pròxims dies, i ens ofereix un tema de divulgació científica cada setmana.
A la banqueta escalfant, una nova edició del "Catsona", sota la batuta de Manel Canaleta. Fem el repàs de les cançons publicades aquests mesos passats, segons la tria que ens presenta en Manel.

La Marta Rúbio ens ofereix cada setmana, les «Recomanades», notícies d’activitats al poble des del departament de comunicació de l’Ajuntament. Avui també serà present. A la segona hora tenim conversa amb el regidor de Cultura Jordi Romero. Volem conèixer l’oferta musical per aquest estiu en el cicle "Notes d’Aigua", i tal com dèiem en la introducció, l’estiu convida a gaudir de la música a la fresca.
Això i més coses, els matins de dissabte!, des d’Arbúcies al món. Voleu acompanyar-nos? 

                                                 Clica per escoltar el programa 734


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada