2008/22' AMICS I RESIDENTS ARBÚCIES
Un programa setmanal amb: la previsió del temps, la secció, les cançons dedicades, l'entrevista de la setmana i les recomanades

Amics i Residents Arbúcies 16 de novembre de 2019 "Recuperem entrevista sobre campanya contra la grip"

-(Nº 520, 16/11/2019). Bon dia, i benvinguts, amb alegria pel fred, perquè ja tenim polvorons i ben aviat estarem a les portes del Nadal, fum, fum ,fum... De primer, l’agenda municipal. El nostre company Jordi Bartomeus ens explicarà les activitats més destacades dels propers dies al poble, dins del micro espai de l’agenda municipal.
-Aquesta setmana, parlem de la campanya contra la grip que s’organitza des del departament de salut de la generalitat de Catalunya i es vehicula a través dels centre d’atenció primària. A tal efecte recuperem una entrevista sobre el tema, que ja vam fer l’any passat per aquestes dates.
-I després de la pausa per les notícies, donem pas als nostres col·laboradors. Avui amb en Manel Canaleta i el UMDM, dedicat al grup Trust , en el seu espai dedicat a la música.
-I ja sabeu que tota aquesta martingala es prepara als nous estudis de Ràdio Arbúcies a l’Espai de les Naus Ayats, al costadet de Can Cassó.


                                            Clica per escoltar la primera part del programa 

                                             Clica per escoltar la segona part del programa  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada